Дунайська Варта

прозорість, незалежність і глибина аналізу

Від 8 травня зареєстровані учасники мультипредметного тесту можуть завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення


Від 8 травня зареєстровані учасники мультипредметного тесту можуть завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення

Понад 287 тисяч зареєстрованих учасників основної сесії національного мультипредметного тесту можуть завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення.

Початок завантаження запрошень на іспит стартує 8 травня. Про це інформують на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

У запрошенні буде зазначено адресу тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, дату тестування та час його початку. 

«Наголосимо, що початок тестування для учасників, які проходитимуть національний мультипредметний тест в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити національний мультипредметний тест за кордоном – за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр.  Радимо заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування,  а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення вас не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру», – повідомили на сайті.


«Додатково застерігаємо від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання своїх персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів. Пам’ятайте: усю актуальну інформацію щодо НМТ розміщуємо в захищених персональних кабінетах учасників, на вебсайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, а також на наших офіційних сторінках у соцмережах. Ваша безпека у ваших руках», – інформують на сайті Центру.

Також на сайті наголошують, що через надмірне навантаження можлива некоректна робота персонального кабінету.





Source link

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.