Дунайська Варта

прозорість, незалежність і глибина аналізу

У Татарбунарській громаді розпочала роботу поліцейська станція (фото, відео)



У селі Струмок Татарбунарської громади відбулося урочисте відкриття нової поліцейської станції. Ця подія була оголошена представниками ГУНП в Одеській області і зведена в сповісті Бессарабія.UA.

Під час заходу громадян ознайомлено з новим місцевим «шерифом» – майором поліції Андрієм Анатолійовичем Кожухаром, який має досвід роботи у відділенні поліції № 2 Білгород-Дністровського району. Нова поліцейська станція буде обслуговувати села Нерушай, Струмок, Спаське та Баштанівка Татарбунарської громади.

«Ми продовжуємо забезпечувати безпеку в Білгород-Дністровському районі разом з місцевою владою. Відкриваючи нову станцію, ми забезпечуємо ще більшу безпеку для мешканців», – заявив заступник начальника поліції Одеської області Денис Захарченко.

За словами голови ТГ Андрія Глущенка, у складний час безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади» є унікальним для громадян, тому вони забезпечили «шерифа» всім необхідним для комунікації з населенням.

Нагадуємо, що адреса нової поліцейської станції: село Струмок, вулиця Перемоги 94-а. Телефон для зв’язку з поліцейським офіцером громади – (097) 851 18 12.



Посилання на статтю

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.